Hello.

Är hemma och bloggar ikväll eller imorgon. Skulle bara säga det ^^

Bad Day.

Ja idag hade man då utvecklingssamtal igen. Andra gången den här månaden >.> Och bara för att jag skulle ha det så får jag lov att ha en vecka där jag försover mig mycket.. Hade missat 6 lektioner den här veckan pga försovning.
BAJS!
Har missat massa SO lektioner och jag har prov på tisdag. Och det värsta är att alla tror att jag skolkade med flit ;/
.
Sen har jag snubblat 3 gånger idag också.  Och jag hade ont i magen av skol lunchen. Många säger att vi bara överdriver om att lunchen är så dålig men ibland ( ofta ) smakar den hemskt. Nu ska jag dock inte klaga på lunchen.
.
Fick för ett tag sen kramp i benet och för att det gjorde så ont så lyckades jag typ slå till med armen på något konstigt sätt och peta mig i ögat.
Nu när jag skulle lyfta upp Bella i sängen så rapade hon mig i ansiktet.
Hade även ångest över en massa skit saker.
Nu ska jag sova och fortsätta att svettas ihjäl. Som tur är så är denna hemska dag slut om 5 minuter. Godnatt .
.

Peppen!

Bloggar nu lite snabbt innan jag ska sova. Himeko och Bella sover på mitt rum som de har gjort hela den här veckan ^^ Fast jag kanske ska se lite videor eller serie episoder och så innan jag sover, Bleach?

Peppen till Uppcon håller på att spränga mig!
De två bästa reglerna till uppcon är fortfarande och för alltid :
.
• UppCon kan innehålla spår av nötter eller annat allergiframkallande. UppCon tar inget ansvar för detta.
.
• Husdjur är ej tillåtna på evenemangsområdet; detta gäller även sköldpaddor.
Kan Uppcon innehålla spår av nötter? Hur går det till? O_o Och räknas inte sköldpaddor som ett riktigt husdjur då? :o Jag förstår inte ? Men de är roliga regler iaf :D HAPPY DAYS! ...

AMV

Uguuuuh T_T

Din jädra P's hus!

Nu tar du din jädra Paula och skaffar tillbaka din blogg och sluta prata om trams i telefonen! Din bajs.

Det här med att blogga varje dag.

Som vanligt en vecka innan jag bloggar  igen >.> . Men så kan det gå! Det med att blogga varje dag kan vi ju glömma, £lin har inget att blogga om ju (∏_∏) . Tänkte faktist blogga i helgen, men jag har inte varit så glad på min dator de senaste dagarna. Det känns som att den inte riktigt vill samarbeta med mig \(ÒxÓ)/

Ska snart sova , Godnatt ~

huh?

23:44 → Sällan Sverige ligger på första plats just nu O_o Alltså, Eurovision song contest. Jag har inte sett det i år, bara röstningen. Just nu har vi 78 poäng . Jag gillar Finland mest, sen Irland, fast jag måste nog rösta på Sverige även om vi är dåliga Cx
Känner sig halft nördig när jag sitter och ser på detta.. Endast röstningen dessutom..

00:04  → Blöh jag har tråkigt , blubb ↔ blubb..  Ska inte sova  ännu men Godnatt ♥

Film - Uzumaki

Okejj, nu har jag och Effu sett filmen Uzumaki.. Jag kan ju säga att mangan var mycket bättre och läskigare. De hoppade över massor i filmen och så.. Men jag antar att man inte kan få plats med allt i en film. Fast det skulle varit bra om det hade varit två filmer. Man borde göra en anime av den >: ) Gud vad läskigt .. O_o''''

Uzumaki

Manga böckerna Uzumaki är böcker som nästan skrämde livet ur mig och Ellinor. Antingen är vi väldigt ''fjantiga'' som blir så rädda av dem , eller så är de väldigt läskiga på riktigt.
'
Mangan har typ gjorts till en film! :O Jag är så efter som tog reda på det idag <.< Men jag håller på att ladda ner den så får vi se om det är rätt! :D
Opassande musik i slutet av trailern, I know! xD

Effu-fu-fu-fu-mu :)

Jag har inte haft någon ork att blogga, eller , jo det har jag kanske men jag har inte haft någonting att blogga om. Det känns ju lite onödigt att skriva ointressanta inlägg på en blogg som ingen läser O_o'' Men jag har ju iaf försökt att bli bättre.
'

'
Igår regnade det här , Det är skönt fast jag vill samtidigt ha soligt och varmt. Men jag hoppas för min kära systers skull att det ska vara molnigt hela veckan, hon ska ju vandra i tre dagar. Sol och 25 grader + vandring i 9 mil = hmm? Fast det skulle vara kul om hon typ dog av att hon svettas ihjäl. Yeah 8). 
‘(≥ε≤)’

Gome ne >.<

Naah! Förlåt för dålig uppdatering :o Ska bättra mejj! Men min internet sladd är sönder så kan bara vara inne på internet på Effus rum <.< Bajs!
Jag ska be pappa att köpa en ny sladd {:
Ska se klart film med Effu nu tror jag, Ja ne ~

Sommarvärmeeee! :D

Jag älskar värme! Det är så skönt ute ju! Mysi pysi pösi pums!
Dock så har jag inte varit ute idag..  Men jag skulle träffa Sillen men hon svarar inte på telefon (>.< )
Ska ringe henne snart igen 

Sitter just nu och lyssnar på en otroligt tjatig låt som jag har blivit beroende av, fufufu ~
..

Trailern till Blood Prison är bara 30 sekunder lång :o Vill ha en längre! OwO
I'm one proud Narutard! :D

Tjaa, idag har jag egentligen bara slappad hos Effu 8') Men min kära vän Effu dissade mejj och gick hem till någon kompis för att äta Tacos :O Så jag är helt ensam! Vad skulle jag göra om jag inte hade musik? ♥~
(>^¸^)> All majonäs till er <3

Blood Prison

Ahhhhhh! \(OοO)⁄ Ojmajgush!  “Naruto is Jailed, What on Earth Happened!?”  Den femte Naruto shippuden filmen håller på att göras!
Även en special ''film'' / OVA? som heter Naruto vs Konohamaru: The burning chunin exam. Kyaaa! Har äntligen sett på The Lost Tower och den väntade jag på i ca fem månader. Hur ska jag klara mig nu? O_o De båda beräknas komma ut den 30 Juli 2011, i Japan! Då måste jag typ vänta i ett år  m(TTΔTT)m  Herremineffu jag dör
:'(
* Jag känner mig efter som fick reda på det först idag*

Naruto Rubber Duck

Naaw vilka söta badankor jag hittade!
Ero-sennin!
Alla vill ha en pervers gammal gubbe i badet?;)
The bathtubs green beast.
fufufu~
Yeah 8')
Jag vill ha dem alla, Dattebayo!  −(ò-Ó)¬
(^O^)y

The Lost Tower.

Har nyss sett på Naruto Shippuden The Lost Tower :D Har längtat på att få se den sen förra året och nu finns den ju äntligen ute överallt med sub. Den var lika bra som jag trodde att den skulle vara :) Så nu är jag happy nyappy :D . Ska sova nu. snark snark.


Uhmm.

Det snöade idag och nästa månad är det sommarlov. Sommarlov + snö..? hmm..

Soul eater

Nu har jag nyss sett klart på Soul eater :( Jag vill se mera av den nu! Såååå bra! Många säger att den var bra i början men seg senare och jag fattar inte vad de pratar om ?! Den blir ju bättre och mer spännande för varje episode! Åh herregöstansland! Nu är jag arg för att den tog slut! Bajs säger jag!

Reita

Ububuhuw..
Kyaaah! <3

RSS 2.0